Dé Motorbox waar elke motor in past!

Motor opberg beschermbox - Manisfaction

Je kent het wel, je rijdt al jaren motor, maar je motor staat nog steeds buiten onder een hoes. Dit komt omdat je geen ruimte hebt in je schuur, want deze is net te klein of hij staat op een onbereikbare plek voor je motor. Waar kun je nu nog meer je motor zo goed mogelijk stallen of bergen? Je kan een garage of box huren bij Shurgard of andere aanbieders. Je kan ook zelf een motorberging bouwen als je daar tijd voor hebt, maar je kan nu ook zelf een verplaatsbare opbergbox aanschaffen.

De motor opbergbox voor thuis is een ideale droge en veilige plek om jou maatje te stallen. De BikeBox 24 is een draagbare opslagoplossing van hoogwaardig kunststof die overal van de achterkant van een garage tot een oprit kan staan. De opening van de box werkt met een scharnier en is afsluitbaar met een roestvrijstalen cilinderslot, waardoor je motor altijd veilig, droog en klaar voor gebruik is wanneer je hem nodig hebt.

Als je het ons vraagt een ideale oplossing voor in de wat drukkere steden. De vraag is alleen of je een dergelijke motorberging gewoon zomaar overal neer mag zetten?

 

Previous ArticleNext Article