Een eigen ijsbaan? Het is mogelijk!

EZ Ice

Deze winter wordt het mogelijk! Een ijsbaan in je achtertuin of op het speelveldje naast je deur. Zo lang het maar koud genoeg is natuurlijk. Maar je hoeft zeker geen weken te wachten tot de grote vijver in het park bevroren is. Deze ijsbaan van EZ-ice kan op elk soort van vlak oppervlakte opgezet worden. Denk aan een grasveldje naast je huis, op een plein of in je achtertuin of oprijlaan, als deze groot genoeg is natuurlijk. Misschien wel op het dakterras van je appartementencomplex?

De EZ-ice ijsbaan is ontworpen om in een uurtje opgezet te worden. Bekijk in onderstaande video hoe simpel het systeem eigenlijk is. Daarnaast kun je klein beginnen en ieder jaar jouw ijsbaan een beetje uitbreiden.

Wat betreft de prijzen. Een tennisbaan is duurder. Maar je moet wel een liefhebber van schaatsen zijn, anders kun je beter naar de natuurijsbaan in de buurt. De kleinste ijsbaan van EZ-ice (ca 3 x 3 meter kost een kleine 1000 euro).  Ga je bijvoorbeeld naar de 9 x 18 meter dan kom je uit op zo’n 35oo euro. Let op, verzendkosten vanuit de Verenigde Staten komend hier nog bij.

Bekijk de video van EZ-Ice

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *