Een Gigantisch Opblaasbaar Hindernis Parcours!

De zomer is al in aantocht en het wordt al steeds weer een beetje warmer, dus om alvast in de stemming te komen kun je je inschrijven om mee te doen aan een obstacle run. Dit is niet zomaar een obstacle run maar een van de grootste opblaasbare obstacle run die er is. Ze noemen het ook wel de Air Games.

Heb je nog steeds geen idee wat je er bij moet voorstellen? Kijk dan even de onderstaande teaser:

Echte obstacle run VS opblaasbare obstacle run

Stel je gaat voor het eerst een obstacle run mee doen is dat dan te vergelijken met deze air games ofwel opblaasbare hindernisbaan? Als je het ons vraagt niet echt, je moet eigenlijk meer denken aan combinatie tussen een leuke zeskamp hindernis van vroeger, een wipe-out baan en een springkussen. Het is dus niet echt te vergelijken met de hindernissen en obstakels die je tegen komt tijdens een obstacle run. Een ding is wel zeker het heeft een enorm hoge fun factor.

Hoe? Wat? Waar? en Wanneer?

Mocht je weer eens iets anders willen doen met je vrienden, dan is dit natuurlijk wel weer een origineel en grappig dagje uit. Voor nu wordt de baan nog in verschillende steden in België, als Brussel, Antwerpen en Namen opgebouwd. Je kan je al inschrijven via de Air Games website.

Previous ArticleNext Article