Jennifer Lawrence verleidt en vermoord haar vijanden: de nieuwe Red Sparrow trailer

lawrence red sparrow

Jennifer Lawrence stond al bekend als sekssymbool en dat is er met de nieuwe trailer van Red Sparrow niet minder om geworden. De trailer laat zien hoe de Oscar-winnares in haar nieuwe filmrol wordt getraind in de kunst van verleiding en vernietiging wanneer ze als een red sparrow aan de slag gaat voor de Russische regering.

Wanneer ze een blessure heeft die een einde aan haar carriere maakt hebben Dominika (Jennifer Lawrence) en haar moeder weinig perspectief. Dit zorgt ervoor dat ze gerekruteerd raakt als nieuwste ‘leerlinge’ van de Red Sparrow school. Een geheime dienst die zeer jonge mensen traint om hun lichaam en geest als wapen te gebruiken. Na de perverse en sadistische training wordt ze één van de meeste gevaarlijke Red Sparrows. Wanneer de ijskoude Russische spionne toch gevoelens blijkt te hebben en nog eens voor een Amerikaanse geheim agent neemt de spanning toe. De spionne kan zowaar een tweede Koude Oorlog veroorzaken.

Het lijkt een film te zijn die je wilt gaan zien in de bioscoop en die je meer brengt dan seks en Jennifer Lawrence in uitdagende spionnagepakjes.

 

 

 

Previous ArticleNext Article