McDonalds Good Times Island

Macdonalds Good times island

Soms kom je van die PR acties tegen waarvan je denkt: Wat een vette stunt is dit. Die van MacDonalds  is er zo één. Zij komen met een super zomerse actie: Het McDonalds Good Times Island. Je kunt dus met maximaal 9 vrienden (dat wordt ruzie haha) voor een dag vertoeven op tropisch eiland. Als je wint mag je zelf kiezen wie je meeneemt. We verwachten dat je hierdoor ook heel snel “nieuwe” vrienden krijgt.

Hoe zit het eiland eruit?

Het dagprogramma?

De dag begint op het vaste land met een ontbijtje rond de klok van 11:00 bij één van de McDonalds vestigingen. Hierna vertrek je met de boot naar het unieke Good Times Island. Het eiland is volledig ingericht om je de summer vibes te laten ervaren en volledig het gevoel te geven dat je op een onbewoond tropisch eiland bent. Na een hele dag zwemmen, chillen, dansen, ontspannen en nog veel meer wordt je getrakteerd op een uitgebreide luxe BBQ. Hier krijg je meer te eten dan alleen de cheeseburger die je gewend bent van McDonalds. Om 19:00 ben je weer terug op het vasteland en zul je helaas weer moeten geloven aan de dagelijkse werkelijkheid.

Overdag wordt je niet aan je lot overgelaten, want McDonalds zorgt ook nog eens voor leuke activiteiten (het is maar net wat jij hebt opgenomen in je waarom vraag) als:

 • Een speciaal optreden, bijvoorbeeld van Gers Pardoel
 • Extra energie door het laten geven van een unieke bootcamp sessie van Omid Soltani
 • Een bezoek van Jack en zijn tropische dieren

Hoe kun je winnen?

Je kunt deze speciale relaxte dag winnen via de speciale actiewebsite: http://www.mcdonalds.nl/goodtimesisland . Je kunt hier aangeven waarom jij een dag naar dat eiland wilt. Wekelijks wordt er een winnaar bekend gemaakt. Dus mocht je niet gewonnen hebben, kun je gewoon nog een keer meedoen. Creativiteit speelt dus een cruciale rol voor het winnen van deze prijs.

Actievoorwaarden van Good Times Island:

We zullen je nog even op weg helpen met een paar belangrijke actievoorwaarden.

 1. De actie loopt van 2 juni 2017 om 00.00 uur tot 20 augustus 2017 om 23.59 uur. Dit zijn 11 weken om kans te maken op een relax dagje weg.
 2. Wat wel goed is om te weten is dat de jury de winnaar kiest op basis van een aantal belangrijke punten:Originaliteit van waarom men naar het Good Times Island wil (rating 1-5)
  – Het mooiste/beste verhaal/reden
  – Leuke manier van schrijven
  – De mate van verrassing die in het bericht zitPassendheid van het antwoord op de waarom vraag bij het merk McDonald’s en het Good Times Island.
  – Past de inzending bij de ‘Always open for Good Times’ gedachte en het ‘Geef toe aan de zomer’ gevoel? (rating 1-5)Uitvoerbaarheid van eventuele activiteiten of ideeën die voorkomen in de waaromvraag (rating 1-5)
 3. De waarde per prijs wordt ongeveer geschat op €5.000 euro. Je krijgt dit niet uitgekeerd, maar je kan dus wel een activiteit in de waarom vraag uitwerken die rond dat bedrag uitkomt. Ga je uit van €10.000 dan sla je de plank een beetje mis. Wel handig om te weten toch?
 4. Eén van de beste zinnen die wij hebben gelezen binnen de actievoorwaarden is: “Consumpties op het Good Times Island zijn de hele dag gratis beschikbaar en zijn te bestellen via de aanwezige organisatie” 

Pak dus je telefoon, verzin een leuk en creatief verhaal waarmee je de jury kan overtuigen van jouw reden om een dag op dat eiland te besteden, en wie weet maak jij het mee op Good Times Island!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *