ON THAT ASS boxershorts

on-that-ass-boxershort

Iedereen kent de meest populaire boxershorts wel van Bjorn Börg, Calvin Klein of Tommy Hilfiger, maar sinds kort hebben die grote merken er nog een concurrent bij: ON THAT ASS. Door de abonnementsvorm onderscheiden ze zich van de andere merken. Toch fijn dat je niet de deur uit hoeft om nieuwe boxershorts te kopen.

Misschien heb je de tv reclame van ON THAT ASS wel eens voorbij zien komen?

Boxershort Abonnement

ON THAT ASS werkt met een abonnementsvorm wat ze heel onderscheidend maakt ten opzichte van hun concurrenten. Je ontvangt elke maand een nieuwe boxershort met een uniek en creatief design. Je moet er van houden, maar toch grappig om maandelijks verrast te worden met een of ander gek boxershort patroontje. Voor je eerste boxershort betaal je slechts €0,01 verificatiekosten. Als je ervoor kiest om vervolgens gewoon lid te blijven betaal je voor de vervolgzending €9,99.

on that ass boxershorts

Gratis Proberen?

Wil je eerst even checken of ON THAT ASS wat voor jou is dat kan, want je mag hem gratis proberen. Een boxershort moet tenslotte wel perfect zitten. Je krijgt dus gewoon je eerste boxershort gratis! Je bent gek als je het niet even probeert. Dit kun je doen door je aan te melden voor een proefperiode.

Dit is dus geheel zonder verplichtingen als je tevreden bent hoef je niks te doen en anders moet je gewoon weer even opzeggen, maar dat hoef denk ik niet. Ze zitten namelijk als gegoten.

ON THAT ASS

Previous ArticleNext Article