Peaky Blinders whiskey, gin en rum

peaky blinders whiskey

Peaky Blinders, dé gangsterserie die je gezien moet hebben. Binnenkort komt seizoen 4 uit. Maar dat is niet het enige waar Peaky Blinders fans zich op kunnen verheugen. Want naast een nieuw seizoen komt er ook een whiskey op de markt die gelinkt is aan Thomas Shelby en zijn mannen. Sadler’s, eigendom van de familie Sadler en al meer dan een eeuw verantwoordelijk voor de productie van bier en drank, brengt Peaky Blinders whiskey, rum en gin op de markt. In het Verenigd Koninkrijk is de whiskey al te bestellen. Het is wachten tot deze ook in Nederland verkrijgbaar is.

Peaky Blinders whiskey

peaky blinders whiskey
Photo credits: Sadler’s

Volgens Sadler’s is de eerste whiskey batch niet al te groot. Het is een blend, krachtig maar erg smooth en triple-distilled. Dit laatste is een vakterm waar whisk(e)y liefhebbers wel mee bekend zijn. Hoewel er ook een rum en gin worden uitgebracht weten fans van Peaky Blinders dat whiskey de eerste keus drank is in de serie. Geen gek idee dus om Peaky Blinder Whiskey op de markt te brengen.

Peaky Blinders rum

peaky blinders rum
Photo credits: Sadler’s

De Peaky Blinders rum is volgens Sadler’s het type rum dat het bedrijf in de jaren ’20 op de markt bracht. Vleugen van sinaasappel, nootmuskaat, vanille en rozijn zouden de rum op smaak brengen voor de consument van vandaag de dag.

Peaky Blinders gin

peaky blinders gin
Photo credits: Sadler’s

En de gin, typisch Engels, is een mooie afsluiter van het trio dat Sadler’s op de markt brengt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *