Platte buik met Yoga of Yogadieet?

Platte buik met Yoga of Yogadieet?

Living Vehicle

Yoga als afvalmethode

Natuurlijk is yoga in de eerste plaats een levensfilosofie. Maar sinds de laatste jaren is yoga ook een enorm populaire manier om af te vallen. Lichaamsbeweging is natuurlijk altijd een goed uitgangspunt om af te vallen. Maar, sinds kort bestaat er ook een yogadieet. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en zeker in combinatie met yoga als lichaamsbeweging is dit een uiterst goede manier om eindelijk die platte buik te krijgen!

Rekening houden met ieder aspect

Yoga voor een platte buik

Wat het yogadieet in combinatie met de oefeningen zo effectief maakt, is dat yoga hoofdzakelijk gebaseerd is op het lichamelijk en geestelijk welzijn. Yoga benadert het afvallen op een compleet andere manier dan alle andere afslankprogramma’s en dieten. Volgens de yoga-filosofie moet je voeding daarom ook aan enkele belangrijke voorwaarden voldoen om effectief die extra kilo’s kwijt te raken. Voeding moet altijd zo vers mogelijk zijn. Het mag ook geen verslavende werking hebben, dus koffie is uit den boze. Alle groentes mag je daarentegen ongelimiteerd eten.

Yogadieet?

Het is ook zeer belangrijk dat je tijdens het yogadieet niet in één keer drastisch je eetpatroon om gaat gooien. Je hoeft echt niet in één keer te stoppen met het eten van vlees of andere dingen die je lekker vindt. Hoewel een compleet vegetarische levensstijl niet verplicht is, is het wel aan te raden zo weinig mogelijk vlees te eten, volgens het yogadieet. Het belangrijkste is dat je zoveel mogelijk groentes en zoveel mogelijk fruit eet. Maak hiernaast gebruik van andere verse producten en voer hier en daar ook wat yoga oefeningen uit. Je kan er ook voor kiezen om een andere vorm van beweging uit te voeren. Je zult merken dat je door het yogadieet lekkerder en beter in je vel gaat zitten. Als je hier dan ook nog bij beweegt, is die strakke buik zo werkelijkheid!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *