Sneeuwballen maken en schieten!

Sneeuwbal gevecht

Morgen gaat het misschien sneeuwen. Dan wordt het ook weer tijd voor een sneeuwballengevecht. Nu kun je natuurlijk de beste sneeuwballen met je handen maken en daarna gooien, maar er zijn tegen ook andere oplossingen. Zeker oplossingen waar je minder koude handen van krijgt en misschien een sneeuwbal nog veel verder mee kan gooien ofwel schieten.

Hoe maak je sneeuwballen?

Je kunt sneeuwballen makkelijk en snel met je hand maken, of met je handschoenen aan, maar het kan ook heel handig met de sneeuwballen maker. Dit is een soort sneeuwbaltang waarmee je eenvoudig en snel sneeuwballen kunt maken. Deze kan je bestellen bij Aliexpress voor nog geen $5 per stuk en je besteld ze dan per vijf. Op die manier  kan je ook je teamgenoten of de andere partij ook een sneeuwbal maker geven wel zo eerlijk toch? Je kan de Sneeuwbaltang ook bestellen bij Schaatsenshop.nl

Sneeuwbal tang

Sneeuwballen gooien of schieten?

Je kunt al die sneeuwballen die je hebt gemaakt met de sneeuwbaltang natuurlijk klaar leggen om te gooien, maar je zou de sneeuwballen ook nog kunnen schieten met een sneeuwbal pistool. Hier heb je verschillende soorten en maten in. Je kan natuurlijk een eenvoudige en makkelijke aanschaffen die je met de hand kan bedienen:

Sneeuwbal pistool

Maar je kan natuurlijk ook een stapje verder gaan en er zelf eentje maken waar iets meer power achter zit. Op die manier maak je wel het verschil en wil iedereen denk ik wel bij jou in het team.

Previous ArticleNext Article