UFC Fight Night Rotterdam 2017

UFC Fight Night

UFC heeft drie extra events aangekondigd die dit jaar in Europa plaats zullen vinden. Eén van deze events vindt plaats in Ahoy, Rotterdam. Op zaterdag 2 september keert UFC Fight Night terug naar Rotterdam. In totaal staan er nu vijf events op de Europese UFC kalender.

UFC-vechter OvereemEr doen een aantal goede Nederlandse vechters mee aan de toernooien van UFC. Zo is het niet heel lang geleden dat de Nederlandse Fermaine de Randamie haar tegenstander Holly Holm versloeg en hiermee de eerste Nederlandse wereldkampioene in de geschiedenis van de UFC werd. Andere grote namen van Nederlandse UFC-vechter zijn Gegard Mousasi (middelgewicht klasse) en Alistair Overeem en Stefan Struve (zwaargewicht klasse). Natuurlijk hopen al deze vechters dat ze tijdens de UFC Fight Night in Rotterdam in actie mogen komen.

Vorig jaar organiseerde het Rotterdamse Ahoy de UFC Fight Night 87. Hier kwamen Alistair Overeem, Stefan Struve en Germaine de Randamie in actie. Het evenement was toen uitverkocht en trok meer dan 10.000 bezoekers.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *