Wereldkampioen Frikandellen eten!

Foto ton firing

Leuk om toch weer eens wereldkampioenschappen tegen te komen waar je echt voor moet trainen, nou ja trainen? Toch was er dit weekend een wereldkampioenschap frikadellen eten. Dit kampioenschap is dit keer gewonnen door de Dordtenaar Ton Firing (18).

Ongeveer 18 Frikandellen in een kwartier

Door bijna 18 frikandellen te eten in een kwartier versloeg hij alle andere deelnemers. Om precies te zijn had hij 17,5 frikandellen op. Hij at ze dan liever met appelmoes dan met mayonaise. Niet omdat dit lekkerder was, maar meer omdat de frikandellen dan beter naar binnen gingen.

Dikke vette winst

In Schiedam was de zaal afgelopen zaterdag volgeladen met fans en op het podium stonden de twintig deelnemers. Het WK frikandellen eten was een wedstrijd wat georganiseerd was door een Tattooshop. Er waren zeker honderden supporters die de tientallen deelnemers aan het aanmoedigen waren. Uiteindelijk was Ton Firing de beste door met een ruime voorsprong in frikandellen te winnen van de andere. Hij won hiermee ook nog €1000 aan prijzengeld. Hier kun je ook weer ruim 5000 frikandellen van kopen. Gefeliciteerd met de overwinning! en eet smakelijk!

Hier kun je ook nog even zijn troffee en interview bekijken.

Previous ArticleNext Article