Wereldrecord langste afstand op legoblokjes lopen!

Vele van jullie kennen het wel als je per ongeluk zonder schoenen op een legoblokje staat. Je kijkt eerst even om je heen of je begint gelijk al te vloeken, omdat het net iets wat minder prettig gevoel is. Toch zijn er ook dwazen die dat voor hun lol doen ofwel om een nieuw record te vestigen. Dude Perfect zag het wederom weer als een kans om nog een Guinness World Record op hun naam te schrijven.

Het Legoblokjes record

Tyler Toney een van de vijf van Dude Perfect ging het record aan en liep op een pad van ongeveer 45 meter aan legoblokjes op blote voeten om het record op zijn naam te schrijven. Hij was ruim 20 meter verder gekomen dan de recordhouder. Het record wat ze behaald hebben is:

Farthest distance walking on Lego bricks barefoot

Tyler dacht het wel even te fixen, maar had er toch nog wel wat moeite mee. Wat je ziet is dat hij eigenlijk zijn pijn een beetje weg lacht, maar goed hij fixt het wel even. Uiteraard werd het record ook onder toeziend oog van de scheidsrechter Michael Empric in de gaten gehouden of er wel aan de regels werd voldaan. Tyler haalde het tot de finish lijn.

 

Previous ArticleNext Article