Whisky

Alles over whisky. Je leest het bij Manisfaction.nl. Voor mannen die van echt goede whisky houden.

Whisky magazine

Dit is het online whisky magazine van Manisfaction.nl. Je vindt hier leuke whisky artikelen geschreven door liefhebbers. Geen makkelijk scorende lijstjes ter promotie van commerciële whisky's. Wel met passie geschreven artikelen over tastings die door de redactie persoonlijk zijn uitgevoerd. Het is hard werken. Neemt niet weg dat daar best commerciële whisky's tussen kunnen zitten natuurlijk. Interessante informatie vind je hier ook. Artikelen over whiskyvaten, distilleerderijen en ga maar door.

Nieuws over whisky

Wij publiceren met veel liefde whisky blogs, maar houden zeker ook het laatste whisky nieuws in de gaten. Grote whiskyveilingen, nieuwe flessen die op de markt komen, projecten van distilleerderijen en noem maar op. We brengen je graag de laatste nieuwtjes uit de whiskywereld.

Whisky reis maken

Speciaal voor de echte whiskyliefhebbers die een reis willen maken, hebben we een pagina met handige informatie. Plan je zelf een whiskyreis? Lees dan hier verder: whisky reis naar Schotland.

Whisky bewaren

Wanneer je meerdere whisky's hebt aangeschaft en sommige whiskyflessen langere tijd blijven staan, moet je jezelf de vraag stellen hoe ga ik mijn whisky bewaren? Een aantal zaken zijn belangrijk. Bewaar de whisky in een (redelijk) koele ruimte waar de temperatuur niet al te veel schommelt. Zorg er ook voor dat je flessen niet worden blootgesteld aan zonlicht. De kokers waarin veel whisky's verpakt zijn, zijn een welkome oplossing. Zet de whisky's rechtop neer en wanneer ze eenmaal open zijn, bewaar ze dan niet te lang. Hoe leger ze zijn, hoe sneller de whisky verdampt.

Schrijven over whisky

Een lekkere cliché. Voor en door liefhebbers. Maar in het geval van whisky zeker wel belangrijk. Laat ons daarom gerust weten wat je van onze artikelen vind. Zoek je informatie over een specifiek whisky-onderwerp, wij zoeken het graag voor je uit. Vul het contactformulier in en wij gaan graag met je input aan de slag! Zelf een artikel schrijven? Wij staan er voor open. Neem gerust contact op, wij zoeken altijd goede whisky bloggers.